Suchá vína

Vína ve kterých po prokvašení a stabilizaci zůstává nejvýše 4g zbytkového cukru na litr nebo maximálně 9g cukru na litr, jestliže rozdíl zbytkového cukru a celkového obsahu kyselin přepočtený na kyselinu vinnou je 2 gramy nebo méně. Například víno s 7g zbytkového cukru a 9g kyselin je stále suchým vínem.

Suchá vína
Upřesnit výběr
  • Barva
    0
    0
    0
  • Cena
    Kč -
  • Druh dle obsahu cukru
    0
    0
  • Výrobce
    0
    0
  • Odrůda
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
  • Druh a třída
    0
    0
    0
    0
    0
    0
  • Dostupnost
    0
    0
    0
    0
  • Ročník
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
  • Ocenění
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
  • Zbytkový cukr
    -
  • Obsah kyselin
    -

Suchá vína

seznammřížka
Zobrazit:
Řadit podle: