Výběr z cibéb

Víno vyrobené z vybraných hroznů dlouho zrajících na vinici s cukernatostí alespoň 32 °NM. Díky dlouhému zrání na vinici dochází k proměně hroznů na rozinky - cibéby, což jsou přirozenou cestou seschlé bobule. Odpařováním vody z bobulí dochází k zahušťování a zvyšování cukernatosti, ale i k odbourávání kyselin a vzniku druhotných buketních látek. Vzniklá vína jsou sladká, vzácná a proto drahá.

Výběr z cibéb
Upřesnit výběr
  • Barva
    0
  • Cena
    Kč -
  • Druh dle obsahu cukru
    0
  • Výrobce
    0
  • Odrůda
    0
  • Druh a třída
    0
  • Dostupnost
    0
    0
    0
    0
  • Ročník
    0
  • Ocenění
    0
    0
  • Zbytkový cukr
    -
  • Obsah kyselin
    -

Výběr z cibéb

seznammřížka
Zobrazit:
Řadit podle: