Polosuché bílé víno

Bílé víno se vyrábí z bílých, ale i červených a modrých hroznů. Polosuché víno je víno se zbytkovým cukrem, který je sice vyšší než u vín suchých, ale i tak nesmí přesahovat 12g cukru v litru vína.
 

Polosuché bílé víno
Upřesnit výběr
  • Barva
    0
  • Cena
    Kč -
  • Druh dle obsahu cukru
    0
  • Výrobce
    0
    0
    0
  • Odrůda
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
  • Druh a třída
    0
    0
    0
    0
    0
  • Dostupnost
    0
    0
    0
    0
  • Ročník
    0
    0
    0
    0
  • Ocenění
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
  • Zbytkový cukr
    -
  • Obsah kyselin
    -

Polosuché bílé víno

seznammřížka
Zobrazit:
Řadit podle: