Jakostní vína

Na výrobu jakostního vína mohou být použity pouze tuzemské hrozny z vinice pro jakostní víno z jedné vinařské oblasti. Také výroba vína musí proběhnout ve vinařské oblasti, ve které byly hrozny sklizeny. Výnos vinice nesmí překročit 12 t/ha a cukernatost hroznů musí dosáhnout alespoň 15 °NM (normovaný moštoměr). Víno musí splňovat jakostní požadavky a být zatříděno Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí (SZPI).

Jakostní vína
Upřesnit výběr
  • Barva
    0
    0
  • Cena
    Kč -
  • Druh dle obsahu cukru
    0
  • Výrobce
    0
    0
  • Odrůda
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
  • Druh a třída
    0
    0
    0
    0
  • Dostupnost
    0
    0
    0
    0
  • Ročník
    0
    0
    0
    0
  • Ocenění
    0
    0
    0
  • Zbytkový cukr
    -
  • Obsah kyselin
    -

Jakostní vína

Upřesnit hledání

seznammřížka
Zobrazit:
Řadit podle: