Suché červené víno

Červené víno a obzvláště pak suché červené víno je oblíbené pro své pozitivní účinky na lidský organizmus. Není důležité, zda je zdravější bílé víno či červené víno, ale fakt, že v rozumné míře a při pravidleném užívání víno lidskému zdraví spiše prospívá. Platí to samozřejmě pouze pro kvalitní vína.

Suché víno smí obsahovat buď maximálně 4 g zbytkového cukru na litr nebo maximálně 9 g cukru v litru, pokud rozdíl zbytkového cukru a celkového obsahu kyselin přepočtený na kyselinu vinnou je 2 gramy nebo méně.

Suché červené víno
Upřesnit výběr
  • Barva
    0
    0
    0
  • Cena
    Kč -
  • Druh dle obsahu cukru
    0
    0
    0
    0
  • Výrobce
    0
    0
    0
  • Odrůda
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
  • Druh a třída
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
  • Dostupnost
    0
    0
    0
    0
  • Ročník
    0
    0
    0
    0
    0
    0
  • Ocenění
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    0
  • Zbytkový cukr
    -
  • Obsah kyselin
    -

Suché červené víno

seznammřížka
Zobrazit:
Řadit podle: