Ledové víno

Sladké, poměrně vzácné a drahé víno vyrobenéá lisováním zmrzlých hroznů sklízených při teplotách nižších než -7°C. Při náročném procesu lisování hrozny nesmí rozmrznout, proto část vody zůstane ve formě ledových krystalků. Cukernatost získaného moštu musí být alespoň 27 °NM (normovaný moštoměr).

Ledové víno
Upřesnit výběr
  • Barva
    0
    0
    0
  • Cena
    Kč -
  • Druh dle obsahu cukru
    0
    0
    0
    0
  • Výrobce
    0
    0
  • Odrůda
    0
    0
    0
    0
    0
    0
  • Druh a třída
    0
    0
    0
    0
  • Dostupnost
    0
    0
    0
    0
  • Ročník
    0
    0
    0
  • Ocenění
    0
    0
    0
    0
    0
  • Zbytkový cukr
    -
  • Obsah kyselin
    -

Ledové víno

seznammřížka
Zobrazit:
Řadit podle: